13. Ex-tempore Karneval Ptuj 2021 - visitptuj.eu

City of Ptuj, the Public Institute for Tourism Ptuj and Cultural and Arts Society Art Stays, invite you, to join the virtual Award Ceremony of the 13th International Visual Art Award Ex-Tempore, that is organised in the time of traditional carnival event Kurentovanje. This will be followed by a presentation of the virtual exhibition of this year’s edition.

To date, in 2003, 2004 and then from 2011 to 2020, the now traditional art award, which takes place during the carnival in the oldest Slovenian town, has attracted more than 1,000 artists from Slovenia, Italy, Austria, Germany, Romania, Croatia and elsewhere to Ptuj.

Info

Location

Virtual event on: www.artstays.si

Date and time

12.2.2021 at 11.00

Podobni dogodki

9 June - 3 July - Galerije

Razstava: TRIJE

Miheličeva galerija, Dravska ulica, Ptuj
09 Jun

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih