Kavarne in bari - visitptuj.eu

Skodelica dišeče kave se odlično poda h kulisi starega mesta. Ptujske kavarne in slaščičarne ne slovijo le po izbrani ponudbi kave in slaščic, ampak so kotiček užitka za vse ljubitelje dobre glasbe, literature in dolgih pomenkov.

Kavarna Bodi

Povsem drži, da Ptuj obdajata dva izjemna vinorodna okoliša in da se tukaj rojevajo vrhunska ...

Preberi več
domKULTure muziKafe

Obiščite to unikatno kavarno, ki v svojih domiselno opremljenih prostorih, na zeleni terasi, pisanem notranjem ...

Preberi več
Kipertz Café

Očarljiva kavarna Kipertz je spomin na bogato kavarniško in pražarsko tradicijo mesta. Na kraju, kjer ...

Preberi več
Bo Cafe

Privoščite si užitek v za dušo in telo. Na najlepšem ptujskem trgu se obkrožite se ...

Preberi več
GINKO CAFFE & BAR

Kavarna Ginko vas vabi, da izberete nekaj iz njihove pestre ponudbe sladic in tort in ...

Preberi več
Boris B. Voglar, fotograf

Nekaj nas je ponavljalcev, ki pa vsakič izvemo kaj novega, saj nikoli ni isto. Zanimivosti in 'cukrčki', ki jih slišiš le iz ust strokovnjakov.

Rezervirajte si ogled

Po starem mestnem jedru Ptuja vas bodo popeljali naši izkušeni lokalni turistični vodniki. Z veseljem bodo prisluhnili vašim željam in zanimanjem. Turistična vodenja lahko izpeljejo v slovenskem, nemškem, angleškem, hrvaškem, italijanskem in francoskem jeziku.

Vodeni ogledi

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih