Aplikacija Visit Ptuj - visitptuj.eu

Visit Ptuj – uradni mobilni turistični vodič – vam bo predstavil utrip, vzdušje in kulturo, ki ga Ptuj, starodavna zakladnica tisočletnih zgodb skriva v sebi. Aplikacija bo uporabnike popeljala mimo osupljivih ostankov davne preteklosti, jim namignila, kje okusiti izvrstno tradicionalno kulinariko ali se udeležiti edinstvenega dogodka. Visit Ptuj vas bo pobližje seznanil s celotno zgodovinsko, kulturno, kulinarično in drugo ponudbo starega mesta ob Dravi.

Raziskujete številne ulice in trge ter aktualno turistično ponudbo Ptuja s pomočjo mobilne aplikacije, ki jo najdete na naslednji povezavi.

                     

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih