Javno povabilo za najem hišk in stojnic: Ptujska poletna noč na mestnih terasah - visitptuj.eu

01.07.2022

Javno povabilo za najem hišk in stojnic: Ptujska poletna noč na mestnih terasah

Spoštovani,

Ptujska poletna noč spremeni ulice v sprehajališče z glasbo, zrak se napolni s sladkimi vonjavami hrane, mesto samo pleše v ritmu. Dva poletna večera v starem mestnem jedru bosta pestra s »terasa festi« lokalov.

Obiskovalce si želimo na Mestnem trgu razvajati z raznoliko kulinariko in vini, Miklošičeva ulica bo ponujala pristne izdelke ustvarjalcev, izdelovalcev in umetnikov ročnih spretnosti, na Novem trgu se bo odvijal pester otroški program.

Vabimo vas, da z vašimi unikatnimi izdelki, darilnimi paketi, kulinarično ali vinsko ponudbo popestrite poletni vikend v osrčju Ptuja.

Prijave zbiramo najkasneje do petka, 15. 7. 2022, do 12. ure po elektronski pošti na: janja.erpic@visitptuj.eu ali na: Zavod za turizem Ptuj, Mestni trg 4, 2250 Ptuj. Prijavnice najdete v spodnji PDF datoteki.

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih