Kavarna na Placi - visitptuj.eu

Kavarna na Placi je sodobna kavarna, ki ponuja visokokakovostno kavo, raznoliko ponudbo čajev ter okusne slaščice in prigrizke v udobnem in prijetnem okolju. Nahaja se v središču mestnega vrveža, kjer gostje lahko uživajo v sproščenem vzdušju ob prijazni postrežbi in kakovostnih izdelkih.

Svet kavarne predstavlja poseben kotiček, kjer se ljudje zbližujejo, sprostijo in uživajo v trenutkih, obarvanih s prijetnim vonjem kave in okusnimi slaščicami. V tem vzdušju skupnost raste, se povezuje in ustvarja spomine, ki ostanejo živi skozi leta. V tem duhu se razvija Kavarna na Placi – prostor, kjer se stikata strast do kave in želja po ustvarjanju izjemne izkušnje za naše goste.

S svojo zavezanostjo kakovosti, gostoljubju in trajnosti si prizadevamo postati priljubljen prostor za sprostitev, druženje in uživanje v okusnih napitkih ter prigrizkih.

Info Odpri zemljevid

Kontakt

T: +386 (0)41 904 307
e: kavarnanaplaci7@gmail.com

Naslov

Miklošičeva ulica 7
2250 Ptuj

Več informacij

https://www.facebook.com/profile.php?id=61556512284325

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih