Kulinarično potovanje skozi čas - visitptuj.eu

Najstarejše slovensko mesto v letu, ko je Slovenija ponosna nosilka naziva Evropska gastronomska regija ponuja edinstveno  priložnost za  kulinarično potovanje skozi čas.

Info

izbrane lokacije

lokalne dobrote

kakovostna vina

Priložnost za spoznavanje kulinarično zgodbe Ptuja, ki prepleta okuse preteklosti in sodobnosti, bo mogoče spoznati tudi preko razstave na mestni tržnici, ki jo Zavod za turizem pripravlja v sodelovanju s Pokrajinskim muzejem Ptuj – Ormož. Posebna poslastica letošnjega leta bodo kulinarični dogodki na zgodovinskih prizoriščih Ptuja, ki bodo med julijem in decembrom povezali ptujske gostince in lokalne vinarje.

Kulinaricno_potovanje_skozi_cas_2021_LR

 

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih