Teatro civico di Ptuj (Mestno gledališče Ptuj) - visitptuj.eu

Un teatro piccolo di grande successo

Il Teatro civico di Ptuj (Mestno gledališče Ptuj) mette in scena spettacoli di diversi generi teatrali ponendo l’accento su testi di autori contemporanei. Il Teatro propone spettacoli per ogni generazione, da quelli più piccoli a quelli di età matura. Ogni stagione, il loro programma in abbonamento include almeno quattro première, con qualche première aggiuntiva messa in scena da teatri in tournée.

Gli spettacoli del Teatro civico di Ptuj hanno ricevuto numerosi premi sia nei festival sloveni che al di fuori dei confini nazionali.

Fate un tour virtuale.

Info Apri mappa

Numerosi premi

Diversi generi teatrali

Programma per tutte le generazioni

Spettacoli propri e in tournée

Kontakt

Slovenski trg 13
SI-2250 Ptuj
T: +386 (0)2 749 32 50
E: info@mgp.si
W: www.mgp.si

Eventi

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih