Mestno gledališče Ptuj - visitptuj.eu

Eno manjših, a najuspešnejših gledališč

Mestno gledališče Ptuj se je uveljavilo kot gledališče, ki se loteva žanrsko raznovrstnih predstav, pri čemer večinoma uprizarja besedila modernih avtorjev. V Mestnem gledališču Ptuj pripravljamo predstave za vse generacije, od najmlajših do tistih v zrelih letih. Vsako sezono v rednem programu premierno uprizorijo vsaj štiri nove predstave, kakšna pa nastane še na njihovem odprtem odru.

Mestno gledališče Ptuj je za svoje predstave prejelo številne nagrade na različnih slovenskih in tujih srečanjih ter festivalih.

Odpravite se na virtualni sprehod po gledališču.

Info Odpri zemljevid

večkrat nagrajeno

različni žanri

za različne generacije

lastne in gostujoče predstave

Kontakt

Slovenski trg 13
2250 Ptuj
T: +386 (0)2 749 32 50
E: info@mgp.si
W: www.mgp.si

Dogodki

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih