Kraft Fest - visitptuj.eu

KRAFT FEST, festival piva in gina

Sobota, 22. 6. 2024, 14.00–24.00, Mestni trg

Od vrhunskih craft piv do izbranih destilatov gina, Kraft Fest ponuja priložnost za odkrivanje in uživanje v izjemnih okusih s kulinaričnim pridihom.

Na isti večer lahko doživite tudi nepozabno Operno noč na Panorami pred mogočno kuliso Ptujskega gradu.


Kraft Fest, osvežujoč dogodek, ki združuje najboljše iz sveta slovenskih destilarjev in mikropivovarn.

Na tem edinstvenem festivalu lahko obiskovalci uživajo v raznoliki paleti okusov, ki jih ponujajo slovenski ustvarjalci. Od vrhunskih craft piv do izbranih destilatov gina, Kraft Fest ponuja priložnost za odkrivanje in uživanje v izjemnih okusih, ki so plod domačega znanja in strasti. Za popolno festivalsko doživetje obiskovalcev bodo poskrbeli tudi lokalni chefi s kulinaričnim dopolnjevanjem (food pairing) in dj-i za prijeten poletni vajb.


Organizator: Factumevent v sodelovanju z Javnim zavodom Ptuj

Logotip podjetja Factumevent

 

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih