Strategija - visitptuj.eu

Strategija razvoja in trženja turistične destinacije Ptuj je kot krovno vodilo namenjena vsem ključnim deležnikom, ki s svojim delovanjem vplivajo na razvoj in rast ptujskega turizma.

Vizija Strategije razvoja in trženja turistične destinacije Ptuj 2017-2021 je, da bo Ptuj postal mednarodno prepoznan kot ena izmed ključnih lepot Slovenije in centralne Evrope, ki ga je vredno obiskati zaradi njegovih izjemno ustvarjalnih in odprtih ljudi ter pristnega doživetja njegove bogate kulturne dediščine in kulturnega utripa starega mestnega jedra, obdanega z naravo blagodejnih voda in vinske trte.

Na spodnji povezavi se nahajata daljša in krajša različica dokumenta.

Strategija razvoja in trženja turistične destinacije Ptuj 2017-2021

Strategija razvoja in trženja turistične destinacije Ptuj 2017-2021 povzetek

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih