POLI MARATON - visitptuj.eu

22. POLI MARATON

1. junij 2024, 11.00, pred upravno stavbo Perutnine Ptuj (Potrčeva cesta 10)


Klasični maraton na Ptuju bo združil množico kolesarjev, ki se bomo skupaj podali na progo in doživeli nepozaben dan adrenalina ter športnih izzivov. Poleg tega bo na voljo možnost individualnega maratona, kjer boste udeleženci prevozili razdaljo v bližini svojega doma in dokumentirali pot s pomočjo aplikacije STRAVA.

Poli maraton je največja rekreativna kolesarska prireditev v Sloveniji in širše, kjer nista pomembna čas in hitrost. Hkrati pa je je to največji piknik, kjer Perutnina Ptuj razvaja s kulinaričnimi dobrotami.


Organizator: Kolesarski klub Perutnina Ptuj

Foto: Sandi Kelc (arhiv Kolesarski klub Perutnina Ptuj, Perutnina Ptuj d.o.o.)

Info

DATUM IN ČAS

1. 6. 2024, 11.00

LOKACIJA

Upravna stavba Perutnine Ptuj (Potrčeva ulica 10)

VEČ INFORMACIJ

https://www.madaboutpoli.com/si/sl/poli-maraton/poli-maraton-2024/

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih