Poli maraton - visitptuj.eu

Priljubljeni kolesarski maraton na Ptuj privabi kolesarske navdušence vseh generacij in kolesarskih form.

Letošnji 19. Poli maraton bo 19. junija in bo potrebno odpeljati vsaj 19 km. Tudi letos bo zaradi razmer potekal v virtualni obliki, a nič zato, saj smo lani spoznali, da se znamo organizirati tudi malo drugače.
Progo odpelješ blizu svojega doma (sam izbereš in določiš progo). Vsi, ki ne boste mogli odpeljati proge v soboto, boste to storili v petek ali nedeljo.
Kako boš dokazoval svojo prevoženo vožnjo?
Progo boš odpeljal/a na lokaciji, blizu svojega doma (sam/a izbereš in določiš progo). Svojo prevoženo vožnjo boš dokazoval/a z »tracking« aplikacijo STRAVA in objavo na svojem Facebook profilu s #polimaraton. V primeru, da ne boš uporabil/a »tracking« aplikacije, boš objavil/a fotografijo svojega števca ali selfie s poti in pripisal/a #polimaraton
Prijavljeni kolesarji, ki boste objavili sliko svoje prevožene vožnje s »tracking« aplikacije, boste prejeli Poli kolesarsko majico.

Več informacij: Poli maraton

Info

Datum

19.6.2021

Lokacija

Kolesarska trasa po izbiri

Več informacij

https://www.poli.si/poli-maraton

Podobni dogodki

1 - 30 Junij

KOLESARSKI UTRIP PTUJA

Ptuj
01 Jun
18 Jun

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih