PTUJSKA POLETNA NOČ 2023 - visitptuj.eu

MESTO SE ZAVRTI

Mesto zajame vrvež. Zavod za turizem Ptuj in Mestna občina Ptuj v sodelovanju z lastniki hotelov, barov in restavracij vsako leto organizirata ta tradicionalni dogodek ob praznovanju mestnega praznika.

Ptujska poletna noč spremeni ulice v sprehajališče z glasbo, zrak se napolni s sladkimi vonjavami hrane, mesto samo pleše v ritmu. Dva poletna večera v starem mestnem jedru ujameta urbani utrip, glasbene ritme in druženje na raznolikih kotičkih mesta. Staro mestno jedro ponuja veliko novih doživetij za vsak okus.


V organizaciji Zavoda za turizem Ptuj ter Mestne občine Ptuj

Info Odpri zemljevid

DATUM

4. in 5. avgust 2023

LOKACIJA

Staro mestno jedro in mestna tržnica

DVA VEČERA ZABAVE V MESTU

RAZNOLIKI GLASBENI ŽANRI

PESTRA KULINARIČNA PONUDBA

Ožbaltov sejem

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih