UM & KUNA Freestyle Show - visitptuj.eu

UM & KUNA Freestyle Show

12. 7. 2023, Sončni park


Poznate freestyle rap? Ste bili kdaj na kakšni impro gledališki predstavi? Si lahko predstavljate kako bi bilo, če bi združili to dvoje?
No, točno tako zgleda UM & KUNA Freestyle Show.

Prvič na Ptuju!
V čudovitem ambientu Sončnega parka (Muzejski trg 1, Ptuj), v družbi prijateljev Kavarne Bodi.

Kdo sta UM & KUNA? 
UM in KUNA sta s svojim impro rap show-om unikaten format na slovenski glasbeni sceni. Skozi improvizacijo in izmišljevanje rim na licu mesta se zlijeta z vsakim okoljem in tako lahko nastopata praktično kjerkoli – od vrtcev do domov za ostarele ter povsod vmes.
Pri besednih izmenjavah ju podpira DJ L.T.

Kaj je Freestyle Show?
Je mešanica freestyle rapa in improvizacijskega gledališča, kjer med nastopom na licu mesta nastajajo unikatne pesmi. V sam nastop je vključena tudi publika s katero UM & KUNA na različne načine poiščeta ideje za nove komade.

Sediš lahko na svoji dekici, stolčku, ki ti ga bomo pripravili ali pa se pozibavaš kar stoje.
Brez vstopnine, seveda.

 

foto (vir): Rocker.si

Organizator: CID Ptuj

Info

Datum in čas

12. 7. 2023, 20.00

Lokacija

Sončni park

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih