Klasično vodenje po mestu - visitptuj.eu

Vodeni ogled

Prava lepota mesta se skriva v številnih podrobnostih in zgodbah, ki jih je Ptuju zapustila bogata zgodovina. Ali veste, zakaj ima ptujski Mestni stolp uro le na treh straneh? Ali kje se nahaja najstarejša ohranjena ptujska hiša?

Na ta in vsa ostala vprašanja vam z veseljem odgovorijo naši izkušeni turistični vodniki. Med sprehodom skozi mesto vas seznanijo z glavnimi znamenitostmi ter z vami delijo tudi tisto, česar ni mogoče najti v turističnih vodičih.

Info o ogledu Odpri zemljevid

VSEBINA

staro mestno jedro

TRAJANJE

90 ali 120 min

Velikost skupine

od 1 do 50 oseb

RAZPOLOŽLJIVOST

vse leto

Rezervacije ogledov

info@visitptuj.eu

Zbirno mesto

Po dogovoru

Sprehod po Ptuju vas popelje mimo rimskih spomenikov do prečudovitih pročelij srednjeveških stavb. Spoznajte bogato zgodovino mesta v okviru vodenega ogleda.

CENIK

(cena velja za skupino):

Vodenje 90 minut:

Do 10 oseb = 60 EUR

Do 20 oseb = 70 EUR

Do 30 oseb = 90 EUR

Do 50 oseb = 100 EUR

Turistična vodenja lahko izpeljemo v slovenskem, nemškem, angleškem, hrvaškem, italijanskem, francoskem, portugalskem, španskem, slovaškem in češkem jeziku.

CENIK

(cena velja za skupino):

Vodenje 120 minut:

Do 10 oseb = 80 EUR

Do 20 oseb = 90 EUR

Do 30 oseb = 100 EUR

Do 50 oseb = 120 EUR

Ura čakanja in vsaka nadaljnja ura znaša 20 EUR.
Naročnik je dolžan v primeru odpovedi vodenja le-to sporočiti vsaj 24 ur pred napovedano uro prihoda, sicer ga bremenimo za 50 odstotkov cene naročenega vodstva.

Mnenja uporabnikov

Dragana, Hrvaška

Najlepša hvala za vodenje po Ptuju, v katerem smo zelo uživali. Ptuj je čudovit in zanimiv, zato upamo, da ga kmalu znova obiščemo.«

Orijana, Slovenija

Radi bi se še enkrat zahvalili vodnici, ki nas je v soboto vodila po vašem lepem mestu. Zelo smo bili zadovoljni z njeno predstavitvijo zgodovine Ptuja - po njeni zaslugi nam bo ostal v lepem spominu

REZERVIRAJ OGLED

Polja, označena z zvezdico (*), je potrebno obvezno izpolniti!

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih