Vodenje po Ptuju ob sončnem zahodu - visitptuj.eu

Po starem mestnem jedru ob sončnem zahodu

Ujemite magičen trenutek dneva ob vodenem ogledu najstarejšega mesta v Sloveniji. Spoznajte Ptuj in njegove znamenitosti ob sončnem zahodu.
Iz starega mestnega jedra se bomo sprehodili na grajski grič in se nato vrnili nazaj v mesto, kjer si bomo ogledali preostale znamenitosti.

CENIK (cena velja za skupino):

Do 10 oseb = 70 EUR

Do 20 oseb = 90 EUR

Do 30 oseb = 110 EUR

Do 50 oseb = 130 EUR

Ura čakanja in vsaka nadaljnja ura znaša 20 EUR.
Naročnik je dolžan v primeru odpovedi vodenja le-to sporočiti vsaj 24 ur pred napovedano uro prihoda, sicer ga bremenimo za 50 odstotkov cene naročenega vodstva.

Priporočamo tudi: Okusi Ptuja (ni vključeno v ceno vodenja)
Po končanem vodenju vas vabimo, da okusite tudi lokalne, kulinarično-vinske posebnosti v eni izmed izbranih restavracij: Gostilna Ribič, Grand Hotel Primus, Gostilna pri Ovinku, Gostilna Rozika, Gostišče pri Tonetu, Gostilna Grabar in Gostilna Amadeus.

Info o ogledu Odpri zemljevid

Trajanje

90 min

Točka srečanja

Slovenski trg

Razpoložljivost

Vse leto, po predhodnem dogovoru

Povpraševanje za ogled

info@visitptuj.eu

Vodenje vsebuje

- Strokovno voden ogled mesta z lokalnim vodnikom
- (po želji) slikanje na peš mostu ali v »Ptujskem prstanu« z veduto mesta v ozadju ob sončnem zahodu

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih