Arheolov - visitptuj.eu

Pustolovščina po preteklosti Ptuja za družine z otroki

Arheolov – pustolovščina po preteklosti – je igrificirana pustolovščina, ki otroke in njihove starše popelje na pravo dogodivščino po Ptuju.

V razburljivem izzivu na več kot 30 straneh spoznavate skrivnosti Rimljanov, vojakov in graščakinj ter graščakov ter se naučite še kaj o zanimivem delu arheologov. Napete uganke in nabriti namigi zagotavljajo nepozaben družinski izlet.

V zaprti kuverti prejmete tudi rešitve, s katerimi lahko preverite, ali je vaša sposobnost opazovanja dovolj dobra za uvrstitev v Skrivno arheološko enoto.

Igra traja okoli ure in pol, če pa boste v kraju več časa, lahko točke zbirate tudi počasneje, majhni turisti pa se lahko z igro zabavajo tudi več dni.

Vabljeni na Arheolov!


Knjižica je na voljo v slovenskem in angleškem jeziku.

Nakup knjižice: TIC Ptuj ter blagajna Ptujskega gradu


Projekt sta podprla tudi Ministrstvo za kulturo in Evropski sklad za regionalni razvoj.

Info

Več info

https://www.arheolov.si/

Kontakt

info@arheolov.si

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih