Terme Ptuj - visitptuj.eu

Termalna poživitev

Termalna voda je eliksir zdravja in dobrega počutja, še posebej v kombinaciji s plavalnimi užitki. Vrelci iz globine 1.100 m prinašajo blagodejno naravno termalno vodo s temperaturo 56 °C, ki je blaga po svoji sestavi, a krepka, ko gre za poživljanje organizma. Ptujska termalna voda je še posebej priporočljiva ob športnih naporih in poškodbah gibal, ugodno pa vpliva tudi na respiratorni sistem. Prav zato vodni park Term Ptuj pogosto obiskujejo športniki.

Velikanski vodni park z zunanjimi in notranjimi bazeni, velikimi in razburljivimi tobogani, počasno reko in bazenom z valovi ponuja obilico zabave in adrenalina za majhne in velike.

Info Odpri zemljevid

vodni park

skakalnica in tobogani

počasna reka

olimpijski bazen

Notranji del Termalnega Parka

Ponedeljek–petek: od 8. do 22. ure
Sobota, nedelja, prazniki: od 7. do 22. ure

Zunanji del Termalnega Parka (od 1. 5. do 15. 9)

Vse dni: od 9. do 20. ure

Notranje savne Termalnega Parka

Ponedeljek–petek: od 8.30 do 21.30
Sobota, nedelja, prazniki: od 7.30 do 21.30

Zunanja in vinske savne

Ponedeljek–petek: od 12.00 do 21.30

Masaže

Po naročilu

Kontakt

Pot v toplice 9
2251 Ptuj
T: + 386 (0)2 74 94 530
E: termalni.park@terme-ptuj.si
W: http://www.sava-hotels-resorts.com/sl/ptuj/vodni-parki

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih