About - visitptuj.eu

In 2016, the Municipality of Ptuj founded the Ptuj Tourism Public Institute, which was reorganised into the Public Institute for Youth, Sports and Tourism Ptuj (Public Institute Ptuj) in 2024.

The institute’s purpose and mission is to promote and facilitate comprehensive and high-quality tourist services, coordinate and connect tourist providers, promote ethnographic, cultural and sports events, and take advantage of the natural resources that are vital to tourism, and encourage the development of tourism in the Municipality of Ptuj.

Institute’s ID
Name: Javni zavod za mladino, šport in turizem Ptuj (Public Institute for Youth, Sports and Tourism Ptuj)
Short name: Javni zavod Ptuj (Public Institute Ptuj)
Director: Tanja Srečkovič Bolšec
Address: Mestni trg 4, SI-2250 Ptuj
T: +386 (0)2 779 60 11
Email: info@visitptuj.eu
Website: www.visitptuj.eu
Company registration number: 7040245000
ID for VAT: 87736586

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih