Grand Hotel Primus**** Superior - visitptuj.eu

Termalno razkošje po rimsko

1 2 3 4

Sodobni termalni hotel nosi ime rimskega generala, ki je prvi ponesel ime Ptuja v zgodovino. Grand Hotel Primus je idealna namestitev za vse, ki si želijo povrniti svojo vitalno energijo, se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem. Ob kopanju v termalni vodi in sproščanju v savnah lahko gostje izbirajo med raznovrstno ponudbo masaž in lepotnih kur.

Hotel ima prijetno in udobno opremljene sobe. Zahtevnejšim so na voljo superior sobe, ki jih odlikuje možnost termalnih kopeli v sobi, saj so kadi, poleg navadne, opremljene tudi s pipo s termalno vodo.

Posebnost hotela so trije luksuzni apartmaji, namenjeni popolnemu razvajanju. Večnamenske konferenčne in seminarske dvorane, ki sprejmejo do 220 ljudi, nudijo odlične pogoje za družabna in poslovna srečanja.

O Hotelu Odpri zemljevid

masaže in kopeli v slogu starega Rima

možnost termalnih kopeli v sobi

trije luksuzni apartmaji, namenjeni popolnemu razvajanju

Kontakt

Grand Hotel Primus
Pot v toplice 9, 2251 Ptuj
+386 2 74 94 506
hotel.primus@terme-ptuj.si

vsak dan

00h-24h

Izpolnite obrazec

Podobne namestitve

Bungalovi Terme Ptuj***
1 2 3
Hotel Pomaranča***
1 2 3
Casino & Hotel ADMIRAL Ptuj***
1 2 3
Hotel Mitra***
1 2 3

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih