Grand Hotel Primus**** Superior - visitptuj.eu

Termalno razkošje po rimsko

1 2 3 4

Sodobni termalni hotel nosi ime rimskega generala, ki je prvi ponesel ime Ptuja v zgodovino. Grand Hotel Primus je idealna namestitev za vse, ki si želijo povrniti svojo vitalno energijo, se obkrožiti z zdravjem, harmonijo in dobrim počutjem. Ob kopanju v termalni vodi in sproščanju v savnah lahko gostje izbirajo med raznovrstno ponudbo masaž in lepotnih kur.

Hotel ima prijetno in udobno opremljene sobe. Zahtevnejšim so na voljo superior sobe, ki jih odlikuje možnost termalnih kopeli v sobi, saj so kadi, poleg navadne, opremljene tudi s pipo s termalno vodo.

Posebnost hotela so trije luksuzni apartmaji, namenjeni popolnemu razvajanju. Večnamenske konferenčne in seminarske dvorane, ki sprejmejo do 220 ljudi, nudijo odlične pogoje za družabna in poslovna srečanja.

Hotel je zaradi svojega odgovornega odnosa do okolja in družbe nosilec trajnostnega certifikata Zeleni ključ (Green Key) ter trajnostnega znaka Slovenia Green Accommodation.

O Hotelu Odpri zemljevid

masaže in kopeli v slogu starega Rima

možnost termalnih kopeli v sobi

trije luksuzni apartmaji, namenjeni popolnemu razvajanju

Kontakt

Grand Hotel Primus
Pot v toplice 9, 2251 Ptuj
+386 2 74 94 506
hotel.primus@terme-ptuj.si

vsak dan

00h-24h

Izpolnite obrazec

Podobne namestitve

Bungalovi Terme Ptuj***
1 2 3
Hotel Pomaranča***
1 2 3
Casino & Hotel ADMIRAL Ptuj***
1 2 3
Hotel Mitra***
1 2 3

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih