PODALJŠANO Javno povabilo: najem prodajnega prostora na Ptujski poletni noči 2023 - visitptuj.eu

PODALJŠUJEMO JAVNO POVABILO DO 5. 7. 2023.

Vabimo vas, da z vašimi unikatnimi izdelki, darilnimi paketi, sladkim programom ali vinsko ponudbo popestrite poletni vikend v osrčju Ptuja.

Ptujska poletna noč spremeni ulice v sprehajališče z glasbo, zrak se napolni s sladkimi vonjavami hrane, mesto samo pleše v ritmu. Dva poletna večera v starem mestnem jedru bosta pestra s »terasa festi« lokalov. Obiskovalce si želimo z Repete kotičkom na Mestnem trgu razvajati z raznoliko kulinariko in Vinskem kotičku z žlahtno kapljico na Slovenskem trgu, Miklošičeva ulica bo na Art promenadi ponujala pristne izdelke ustvarjalcev, izdelovalcev in umetnikov ročnih spretnosti, na Novem trgu se bo na Igrivi ulici odvijal pester otroški program.

Vabimo vas, da z vašimi unikatnimi izdelki, darilnimi paketi, kulinarično ali vinsko ponudbo popestrite poletni vikend v osrčju Ptuja.

PRIJAVE

Prijave zbiramo najkasneje do PODALJŠANO DO SREDE, 5. 7. 2023 (prvotni datum je bil do petka, 30. 6. 2023),  do 12. ure po elektronski pošti na: janja.erpic@visitptuj.eu ali na: Zavod za turizem Ptuj, Mestni trg 4, 2250 Ptuj. Prijavnice so v nadaljevanju dokumenta. Obravnavane bodo samo popolne vloge. Ta zajema izpolnjeno in podpisano Izjavo o točnosti podatkov (spodaj) in izpolnjen obrazec, ki ga najdete tukaj: https://forms.gle/du4CbAnogXGFZqoz5

 

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih