Podaljšano povabilo za najem prodajnega prostora na Ptujski poletni noči 2024 - visitptuj.eu

Spoštovani,

podaljšano je Javno povabilo za najem prodajnega prostora na Ptujski poletni noči.


Ptujska poletna noč spremeni ulice v sprehajališče z glasbo, zrak se napolni s sladkimi vonjavami hrane, mesto samo pleše v ritmu. Dva poletna večera v starem mestnem jedru bosta pestra s »terasa festi« lokalov.

Obiskovalce si želimo z Repete kotičkom na Mestnem trgu razvajati z raznoliko kulinariko in v Vinskem kotičku z žlahtno kapljico na Slovenskem trgu.

Miklošičeva ulica bo na Art promenadi (razpis v pripravi) ponujala pristne izdelke ustvarjalcev, izdelovalcev in umetnikov ročnih spretnosti, na Novem trgu pa se bo na Igrivi ulici odvijal pester otroški program.

Vabimo vas, da z vašimi unikatnimi izdelki, darilnimi paketi, kulinarično ali vinsko ponudbo popestrite poletni vikend v osrčju Ptuja.

Vse informacije najdete tukaj.

 

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih