Ptuj se predstavi - avgust 2023 - visitptuj.eu

PTUJ SE PREDSTAVI

AKTIVNOSTI ZAVODA ZA TURIZEM PTUJ V AVGUSTU 2023


  • V juliju ter avgustu je Zavod za turizem Ptuj v sodelovanju z Gostilno Ribič soorganiziral ter izvajal promocijo razprodanega kulinaričnega dogodka Večerja na mostu.

  • Tudi v tem mesecu smo nadaljevali s petkovo promocijo destinacije v Termah Ptuj, kjer smo obiskovalcem predstavljali ponudbo Poletnih doživetij ter kulturnega dogajanja v mestu.

  • 9. avgusta smo se v sodelovanju z Mestno občino Ptuj pridružili prostovoljcem ter se odpravili v Ravne na Koroškem, kjer smo pomagali prizadetim v nedavnih ujmah.

  • Prihajajočo soboto, 26. avgusta, v sodelovanju s festivalom Dnevi poezije in vina soorganiziramo še brezplačen tematski voden ogled mesta, poimenovan Kilometer poezije: Pesnikov sprehod.

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih