Utrinki Večerje na mostu - visitptuj.eu

Razprodana Večerja na mostu je pričarala edinstveno kulinarično doživetje na ptujskem pešmostu


Večerja na mostu je 11. avgusta 2023 poskrbela za nepozaben romantični večer ob vrhunski kulinariki in vinski spremljavi z izjemnim pogledom na znamenito ptujsko veduto.

Izjemna, odlično uigrana ekipa Gostilne Ribič pod taktirko chefa Vlada Pignarja je 11. avgusta na ptujskem pešmostu pričarala čarobno kulinarično vzdušje Večerje na mostu. V sodelovanju z Zavodom za turizem Ptuj je poskrbela za razprodan dogodek, na katerem je ob vrhunski kulinariki iz sestavin lokalnih pridelovalcev ter ob izvrstni vinski spremljavi uživalo nekaj več kot 60 gostov.

Utrinke edinstvenega dogodka z zgodovinsko kuliso si lahko ogledate foto-galeriji, v videoposnetku pa prisluhnite glasovom Drave, pišu poletnega vetra in zvokom saksofona.


FOTO-UTRINKI

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih