Pobeg od rutine - visitptuj.eu

Doživi lokalno

Okolica najstarejšega slovenskega mesta ponuja veliko možnosti za razgibanje telesa in duha, za kar nam v stresnem vsakdanu pogosto zmanjka časa.

Z razgledom na tisočletno mesto bo vsaka rekreacija oddih. Poti ob reki Dravi in Ptujskem jezeru so kot nalašč za sproščujoč tek ali izlet s kolesom.

Lahko pa se le mirno sprehodite po nabrežju Drave in odkrijete skrite kotičke za jogo ali prijetno poletno branje. Zavetij pred vsakdanjimi skrbmi je nešteto, samo poiskati jih je treba. Ste že pripravili seznam poletnega branja? Imate skrivne načrte za poletne dni? Potrebujete trenutek zase? Vdihnite, izdihnite.

Družinske počitnice v naravi, a blizu udobja. V Termah Ptuj lahko združite oboje, saj so odlično izhodišče za mestno potepanje, kolesarjenje, sprostitev in norčije v termalnem parku. Na povsem svoj način lahko oblikujete poletne počitnice v kampu, mobilni hišici, avtodomu ali hotelu. Na Ptuju so vse možnosti odprte.

Počitnice niso popolne brez sprostitve. V Grand Hotelu Primus se lahko predate Wellnessu Valens Augusta, v katerem bodo poskrbeli za dobro počutje, regeneracijo in lepotne rituale. Okolica pa je kot nalašč za meditativen sprehod po naravi.

Prihajajoči dogodki

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih