14. DAN ZA SPREMEMBE - visitptuj.eu

14. DAN ZA SPREMEMBE (PROSTOVOLJSKA AKCIJA)

12. 5. 2023, Mestni kino Ptuj


Pobarvali bomo ograje pred in za kinom.

CID Ptuj se bo tudi letos vključil v letos že 14. Dan za spremembe, ki tokrat nosi naslov Za(čutimo) dobro.

CID Ptuj se bo tudi letos vključil v letos že 14. Dan za spremembe, ki tokrat nosi naslov Za(čutimo) dobro. 

Z dogodkom želimo ustvariti priložnost, da se lahko predvsem mladi preizkusijo v vlogi prostovoljcev in da pokažemo, kaj vse lahko s prostovoljskim delom izboljšamo v nekaj urah.

V letošnjem letu bomo v sodelovanju z dijaki Šole za ekonomijo, turizem in kmetijstvo ter Gimnazije Ptuj očistili in pobarvali zunanje ograje na sprednji in zadnji strani Mestnega kina Ptuj. S strokovnim svetovanjem nam bo priskočil na pomoč Branko Goričan, s. p.

Akcija Dan za spremembe poteka vsako leto aprila s sloganom Ne prepuščaj se toku, SPREMINJAJ tudi TI!

***
Vseslovenska prostovoljska akcija Dan za spremembe je nastala z namenom spodbujanja ljudi, da aktivno pristopijo k odzivanju na potrebe svoje skupnosti. Tako Slovenska filantropija že vse od leta 2010 v začetku pomladi vabi ljudi, da stopijo iz ustaljenih smernic, zavihajo rokave in za en dan postanejo prostovoljci. Na ta dan se lotevamo konkretnih dejanj, s katerimi izboljšujemo življenje v svojem okolju in v širši družbi.


foto (vir): Mestni kino Ptuj

Info

DATUM IN ČAS

12. 5. 2023, ob 9.00 uri

LOKACIJA

Mestni kino Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih