6. Slovenski vinogradniško-vinarski kongres Ptuj - visitptuj.eu

6. SLOVENSKI VINOGRADNIŠKO-VINARSKI KONGRES PTUJ

21. in 22. april 2023, Dominikanski samostan

VINOGRADNIŠKO VINARSKI KONGRES V ZNAMENJU SORTE SAUVIGNON

Dva dni, 21. in 22. aprila 2023, bo Ptuj slovenska vinska prestolnica – moči, ideje in vsebine sta združila 6. Slovenski vinogradniško–vinarski kongres in 9. festival Salon Sauvignon.

V petek in soboto, 21. in 22. aprila, bo v čudovitem miljeju Dominikanskega samostana na Ptuju potekal 6. Slovenski vinogradniško-vinarski kongres. Udeleženci kongresa se bodo v petek posvečali različnim strokovnim tematikam. Sobotni dopoldan bo v celoti posvečen sorti sauvignon kot nosilni sorti slovenske vinske destinacije.

Več o kongresu najdete na tej povezavi.

 

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih