BOŽIČEK ZA EN DAN - visitptuj.eu

BOŽIČEK ZA EN DAN


Približuje se najlepši čas v letu, ko nas bodo spet preplavila pisana darila. Postani tudi ti Božiček za en dan! Termini za oddajo daril: od ponedeljka do petka, od 8. do 28. novembra.

Leto je naokrog, približuje se praznični čas in spet bomo Božički!

V negotovih in za marsikoga posebej težkih časih je še bolj pomembno, da si z majhnimi pozornostmi in prijaznostmi polepšamo dan.

 

Kaj je “Božiček za en dan”?

Akcija Božiček za en dan je popolnoma neprofiten projekt, ki ga v celoti izpeljejo prostovoljci. Za projektom stoji Zavod 364 in skupina posameznikov, ki iz želje po ustvarjanju dobrega v svetu projekt vodi in v njem sodeluje na vseh nivojih.

Božiček za en dan od sodelujočih zahteva mešanico ustvarjalnosti in humanitarnosti, ki da ljudem priložnost, da se razdajajo. Ta projekt zahteva celega človeka. Ni dovolj, da nakažemo denar, ni dovolj, da doma naredimo “čistko” in iz vseh kotov in omar potegnemo stvari, ki jih že nekaj časa ne potrebujemo. Tukaj gre za nekaj več. Ta projekt terja določeno mero angažiranosti in odgovornosti. Odgovornosti do človeka, za katerega sploh še ne obstajamo, pa ga imamo ves čas v mislih, ko ustvarjamo, ko si želimo uresničiti vsaj kanček otroških ali starostniških želja in razbliniti goro strahov. Kako naj vse to spravimo v eno majhno škatlo?

Akcija je primerna za Božičke vseh starosti in velikosti, ki jih druži veliiiiiko srce in vsaj majčkeno spretni prsti.

Več informacij: https://www.cid.si/spet-bomo-bozicki-za-en-dan/

Info Odpri zemljevid

Datum in čas

Od 8. do 28. novembra

Lokacija

Center interesnih dejavnosti v prostorih Stare steklarske

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih