ČALAPINKARIJE - visitptuj.eu

ČALAPINKARIJE

3. 6. 2022, pred nakupovalnim centrom Qcenter na Ptuju

Ta petek pred Qcentrom Ptuj pripravljajo poseben popoldan za otroke iz Spodnjega Podravja: dan brezplačnih norčij in zabave z animatorji, napihljivimi igrali, delavnicami, igrami, brezplačnimi palačinkami, sladoledom in raznimi drugimi prigrizki in dobrotami.

Čalapinkarije so brezplačna in dobrodelna prireditev, kjer več sto otrokom omogočijo veselje na kvadrat. S tem seveda osrečijo tudi starše. Tisti, ki lahko, pa ob tem pomagajo vsem drugim, ki jim počitnice ne pomenijo izključno sreče in veselja.

Lepo vabljeni od 14. ure dalje.

Na dogodku in preko SMS sporočil (cel mesec) bodo zbirali sredstva za počitnikovanje otrok iz socialno šibkih okolij.

org. Radio Tednik Ptuj

foto: Mankica Kranjec

 

 

Info Odpri zemljevid

Datum + čas

3. 6. 2022 od 14. do 19. ure

Kraj

pred nakupovalnim centrom Qcenter na Ptuju

VEČ INFORMACIJ

https://cutt.ly/IJjPjLh

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih