Cirkuške vragolije z bratoma Malek - visitptuj.eu
Žonglerstvo je zdrava in koristna dejavnost za otroke in odrasle in je tudi odlična rehabilitacijska tehnika. Je čudovito razvedrilo in velika sprostitev v vsakem trenutku in v vsaki starosti. Pridružite se nam in spoznajte osnovne cirkuške veščine in vragolije.
KJE:
Mestni park
CILJNA SKUPINA:
4+
MENTORJI:
brata Malek in člani športno-cirkuškega društva Eleja
CENA:
10 €
Žonglerstvo stimulira telo in možgane, povečuje moč koncentracije, postopoma sprošča napetost in izboljšuje gibčnost. Med žongliranjem pozabimo na skrbi in težave. Po žongliranju se telo in možgani odlično počutijo. Otrokom ponuja možnost biti dejaven in v sredini dogajanja, nudi korist redne vadbe in je ena redkih dejavnosti, ki razvija desno polovico možganov.
Delavnico bosta vodila brata Malek in člani športno-cirkuškega društva Elej
Info

Datum in čas

od 2. avgusta do 6. avgusta
od 10.00 do 12.00

Prizorišče

Mestni park

Podobni dogodki

31 December

Silvestrovanje na prostem Ptuj

Mestni trg, Ptuj
31 Dec
2 - 31 December - Festivali

Ptujska pravljica 2024

Mestni trg, Ptuj
02 Dec
9 November - Zabava

Martinovanje na Ptuju

Mestna tržnica, Slomškova ulica, Ptuj
09 Nov

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih