Cirkuške vragolije z bratoma Malek - visitptuj.eu
Žonglerstvo je zdrava in koristna dejavnost za otroke in odrasle in je tudi odlična rehabilitacijska tehnika. Je čudovito razvedrilo in velika sprostitev v vsakem trenutku in v vsaki starosti. Pridružite se nam in spoznajte osnovne cirkuške veščine in vragolije.
KJE:
Mestni park
CILJNA SKUPINA:
4+
MENTORJI:
brata Malek in člani športno-cirkuškega društva Eleja
CENA:
10 €
Žonglerstvo stimulira telo in možgane, povečuje moč koncentracije, postopoma sprošča napetost in izboljšuje gibčnost. Med žongliranjem pozabimo na skrbi in težave. Po žongliranju se telo in možgani odlično počutijo. Otrokom ponuja možnost biti dejaven in v sredini dogajanja, nudi korist redne vadbe in je ena redkih dejavnosti, ki razvija desno polovico možganov.
Delavnico bosta vodila brata Malek in člani športno-cirkuškega društva Elej
Info

Datum in čas

od 2. avgusta do 6. avgusta
od 10.00 do 12.00

Prizorišče

Mestni park

Podobni dogodki

2 - 3 Avgust

PTUJSKA POLETNA NOČ 2024

Ptuj
02 Avg
1 Julij - 31 Avgust - Festivali

Kino brez stropa

01 Jul
1 Januar - 31 December

Festivalski utrip 2024

Ptuj
01 Jan

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih