Queen glasbeni spektakel - visitptuj.eu

GLASBENI SPEKTAKEL: Queen Real Tribute – največji in najboljši tribute band legendarne zasedbe QUEEN v Evropi.

Obeležujemo 50 letnico ustanovitve najbolj legendarne pop rock skupine vseh časov na zemeljski obli. Na Ptuju bomo obudili in v živo podoživeli Queene in legendarnega pevca Freddija Mercurya, ob 30 obletnici njegove smrti. Z največjo in najboljšo Queen Tribute zasedbo tega časa na svetu, ki oživlja Queene po vsem svetu in na največjih svetovnih odrih.

 

O skupini:

Skupino sestavljajo profesionalni glasbeniki, ki so v Srbiji igrali s slavnimi glasbenimi ustvarjalci. Niso samo odlični glasbeniki, so tudi veliki oboževalci, zato so začeli igrati pesmi zasedbe Queen, da bi ohranili spomin na eno največjih rock skupin vseh časov in njihovega pevca Freddieja Mercuryja.

V letih 2007 in 2008 so začeli z izvajanjem številnih koncertov po vsej vzhodni Evropi in kmalu postali ena največjih skupin QueenTribute na svetu.

 

Dogodek poteka v organizaciji Campus Sava Ptuj.

Foto: Campus Sava Ptuj

Info Odpri zemljevid

datum

16. 4. 2022

čas, kraj

21.00, dvorana Campus SAVA na Ptuju

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih