DELAVNICA POSLIKAVE LONČARSKIH IZDELKOV - visitptuj.eu

Klara Hliš je lončarska umetnica iz Lancove vasi. S to rokodelsko umetnostjo se je prvič srečala v času, ko je globalna pandemija med družbo postavila nevidne zidove, da si je sprva krajšala čas, kasneje pa je v glini in vretenu našla eno pomembnejših ljubezni v svojem življenju.
V letu 2022 je odprla svoj studio, kjer ustvarja pod imenom Cosmic Latte.

Delavnica, ki jo pripravlja, predstavlja odlično priložnost, da lahko udeleženi pripravijo nekaj zase ali pa porišejo lončarske izdelke za svoje bližnje in tako morda oblikujejo sentimentalna darilca.

Delavnica obsega poslikavo dveh lončarskih izdelkov (skodelica, bovla, krožnik, podstavki za dišeče palice) po želji in glazuro. Končane, glazirane izdelke boste prejeli približno en teden po delavnici.

Za dobro družbo, prijetno vzdušje in prigrizke bo poskrbljeno!

Info

DATUM IN ČAS

2.12.2023 ob 10.00

LOKACIJA

CID Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih