Dobimo se v parku! Zapojmo skupaj - visitptuj.eu

Dobimo se v parku! ZAPOJMO SKUPAJ


Vabimo in najavljamo tretje srečanje v ciklu dogodkov Dobimo se v parku!, ki smo ga ptujske nevladne organizacije in aktivni občani aktivno oblikovali z željo po oživitvi mesta, spodbujanju druženja med prebivalci in uporabe zelenih površin v mestu. Druženja se odvijajo vsako prvo soboto v mesecu na različnih lokacijah.

Tokrat bomo z ženskim pevskim zborom Lilith ogreli grla in zapeli slovenske pesmi. Pridite in se nam pridružite v pesmi v soboto, 6. 5. 2023, med 14.00 in 16.30 na Panorami (na najvišjem platoju pri klopeh). Park bomo tokrat uporabili kot prostor za druženje ob pesmi. Če igrate kakšen inštrument ali če se vam doma skriva kakšna pesmarica, jih prinesite s seboj. Se že veselimo skupnega petja.


 

Kliknite tukaj za celoten program dogodkov  “DOBIMO SE V PARKU” v letu 2023!

Druženja se odvijajo vsako prvo soboto v mesecu na različnih lokacijah.


Kako lahko prispevate k izvedbi bolj zelenega dogodka?
Na dogodek pridete peš ali s kolesom. Za kavo in čaj bo poskrbljeno, vas pa vabimo, da prinesete svoj najljubši lonček ali skodelico ter tako aktivno prispevaš k zmanjševanju odpadkov. Nekaj pa jih bo vseeno na zalogi.

Ekipa nevladnih organizacij: Društvo Steza, KD Objemko, Ženski pevski zbor Lilith, Zasebni vrtec Vilinski gaj – Ptuj, Terezine knjige, DPD Svoboda Ptuj, Kuku – društvo za kreativno udeležbo, Društvo Zoja, Regionalno stičišče NVO Podravja

Info

datum in čas

6. maj 2023

lokacija

Panorama

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih