DOBIMO SE V PARKU! - visitptuj.eu

DOBIMO SE V PARKU!

3. 6. 2023, pod Panoramo

Vse radovedneže in radovednice vseh starosti ter družine radoživega duha, v soboto, 3. junija 2023 vabimo na zanimivo in ustvarjalno druženje v mestu, ki ga tokrat organizira Zasebni vrtec Vilinski gaj.

Program: tematski sprehod o drevesih za vse generacije ter ustvarjalna delavnica in druženje.

Zbirališče: ob 10.00 pod Panoramo (na križišču z Vičavo), sledi sprehod skozi park pri bivši vojašnici, Sončni park in vse do platane med mestnim stolpom, cerkvijo Svetega Jurija in gledališčem. Na sprehodu boste izvedeli kratke zanimivosti o drevesih, kako smo z njimi povezani in zakaj so v mestih še posebej pomembna. Sprehod se bo zaključil pod mogočno platano v osrčju starega mestnega jedra (ca 10.45), kjer bo sledilo druženje in ustvarjalna delavnica na temo raznolikosti drevesnih listov, naučili se bomo tudi prstno igro na temo dreves.
Družili se bomo do približno 12.30.

Celotni program najdete na tej povezavi: https://bit.ly/3Zk7EaE
Povezava do FB dogodka: https://fb.me/e/12QQ7g62k
Dobimo se pod Panoramo ali srečamo pod platano!

foto (vir): Zasebni vrtec Vilinski gaj


Organizator: Zasebni vrtec Vilinski gaj

Info

datum in ura

3. 6. 2023, ob 10.00

lokacija

pod Panoramo

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih