DRUGO SREČANJE KINO KLUBA - visitptuj.eu
Dogodek bo moderiral Aljoša Toplak. Vstopnine ni.

Lepo vabimo na sproščeno filmsko diskusijo v mali dvorani kina, kjer se pogovarjamo o filmih, filmih in filmih. Vabljeni ste vsi, od priložnostnih gledalcev do zagriženih filmofilov, od ljubiteljev klasik do zavetnikov slasherja, od zagriženih tarantinovcev do poduhovljenih bressonovcev, da se pridružite našemu majhnemu Kino klubu.

Tokrat se bomo pogovarjali o presenetljivem zmagovalcu Sundancea iz leta 2004, znanstvenofantastičnem filmu Primer, in pa zmagovalcu prestižnega filmskega festivala v Cannesu iz leta 2010, Stric Boonmee se spominja.

Več informacij

Info Odpri zemljevid

Datum in čas

22. 5. 2024 ob 20.01

Lokacija

Mestni kino Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih