EVROPSKI DNEVI ARHEOLOGIJE NA PTUJU - visitptuj.eu

Tudi letos ste 18., 19. in 20. junija 2021 vabljeni na poletni zmenek z 𝐄𝐯𝐫𝐨𝐩𝐬𝐤𝐢𝐦𝐢 𝐃𝐧𝐞𝐯𝐢 𝐀𝐫𝐡𝐞𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐣𝐞!
Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož vabi skupaj z ZVKDS OE Maribor, ZRC SAZU Inštitut za arheologijo in ZVKDS RS na naslednje dogodke:

petek, 18. 6. od 10:00 – 16:00: 𝐑𝐀𝐙𝐒𝐓𝐀𝐕𝐀 𝐎𝐒𝐑𝐂̌𝐉𝐄 𝐏𝐄𝐓𝐎𝐕𝐈𝐎𝐍𝐄. 𝐏𝐓𝐔𝐉 𝐕 𝐑𝐈𝐌𝐒𝐊𝐈 𝐃𝐎𝐁𝐈 Brezplačni vstop na razstavo v Ptujskem gradu.

petek, 18. 6., ob 17.30: 𝐑𝐀𝐙𝐊𝐑𝐈𝐓𝐄 𝐒𝐊𝐑𝐈𝐕𝐍𝐎𝐒𝐓𝐈 𝐏𝐓𝐔𝐉𝐒𝐊𝐄 𝐏𝐀𝐍𝐎𝐑𝐀𝐌𝐄. 𝐍𝐎𝐕𝐀 𝐃𝐎𝐆𝐍𝐀𝐍𝐉𝐀 𝐎 𝐏𝐎𝐃𝐎𝐁𝐈 𝐎𝐒𝐑𝐂̌𝐉𝐀 𝐑𝐈𝐌𝐒𝐊𝐎𝐃𝐎𝐁𝐍𝐄 𝐏𝐄𝐓𝐎𝐕𝐈𝐎𝐍𝐄. Strokovno vodstvo po ptujski Panorami, ki ga bodo izvedli Jana Horvat (ZRC SAZU), Andrej Magdič (ZVKDS), Aleksandra Nestorović (PMPO) in Iva Ciglar (PMPO). Kraj srečanja: Panorama, Ptuj (zbirališče ob vznožju Panorame, pri informacijski tabli).

petek, 18. 6., ob 19.00: 𝐃𝐑𝐔𝐙̌𝐈𝐍𝐀 𝐕𝐀𝐋𝐄𝐑𝐈𝐉𝐂𝐄𝐕 𝐈𝐙 𝐏𝐄𝐓𝐎𝐕𝐈𝐎𝐍𝐄 – 𝐌𝐄𝐃 𝐏𝐓𝐔𝐉𝐄𝐌 𝐈𝐍 𝐒𝐄𝐕𝐄𝐑𝐍𝐎 𝐀𝐅𝐑𝐈𝐊𝐎, predavanje Roka Rateja (projekt ArcheoDanube, ZVKDS), ki bo potekalo preko zooma: povezava

EVROPSKI DNEVI ARHEOLOGIJE, program: povezava

Info

Datum

18., 19., 20. junij

Podobni dogodki

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih