EVROPSKI DNEVI ARHEOLOGIJE NA PTUJU - visitptuj.eu

Tudi letos ste 18., 19. in 20. junija 2021 vabljeni na poletni zmenek z 𝐄𝐯𝐫𝐨𝐩𝐬𝐤𝐢𝐦𝐢 𝐃𝐧𝐞𝐯𝐢 𝐀𝐫𝐡𝐞𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐣𝐞!
Pokrajinski muzej Ptuj – Ormož vabi skupaj z ZVKDS OE Maribor, ZRC SAZU Inštitut za arheologijo in ZVKDS RS na naslednje dogodke:

petek, 18. 6. od 10:00 – 16:00: 𝐑𝐀𝐙𝐒𝐓𝐀𝐕𝐀 𝐎𝐒𝐑𝐂̌𝐉𝐄 𝐏𝐄𝐓𝐎𝐕𝐈𝐎𝐍𝐄. 𝐏𝐓𝐔𝐉 𝐕 𝐑𝐈𝐌𝐒𝐊𝐈 𝐃𝐎𝐁𝐈 Brezplačni vstop na razstavo v Ptujskem gradu.

petek, 18. 6., ob 17.30: 𝐑𝐀𝐙𝐊𝐑𝐈𝐓𝐄 𝐒𝐊𝐑𝐈𝐕𝐍𝐎𝐒𝐓𝐈 𝐏𝐓𝐔𝐉𝐒𝐊𝐄 𝐏𝐀𝐍𝐎𝐑𝐀𝐌𝐄. 𝐍𝐎𝐕𝐀 𝐃𝐎𝐆𝐍𝐀𝐍𝐉𝐀 𝐎 𝐏𝐎𝐃𝐎𝐁𝐈 𝐎𝐒𝐑𝐂̌𝐉𝐀 𝐑𝐈𝐌𝐒𝐊𝐎𝐃𝐎𝐁𝐍𝐄 𝐏𝐄𝐓𝐎𝐕𝐈𝐎𝐍𝐄. Strokovno vodstvo po ptujski Panorami, ki ga bodo izvedli Jana Horvat (ZRC SAZU), Andrej Magdič (ZVKDS), Aleksandra Nestorović (PMPO) in Iva Ciglar (PMPO). Kraj srečanja: Panorama, Ptuj (zbirališče ob vznožju Panorame, pri informacijski tabli).

petek, 18. 6., ob 19.00: 𝐃𝐑𝐔𝐙̌𝐈𝐍𝐀 𝐕𝐀𝐋𝐄𝐑𝐈𝐉𝐂𝐄𝐕 𝐈𝐙 𝐏𝐄𝐓𝐎𝐕𝐈𝐎𝐍𝐄 – 𝐌𝐄𝐃 𝐏𝐓𝐔𝐉𝐄𝐌 𝐈𝐍 𝐒𝐄𝐕𝐄𝐑𝐍𝐎 𝐀𝐅𝐑𝐈𝐊𝐎, predavanje Roka Rateja (projekt ArcheoDanube, ZVKDS), ki bo potekalo preko zooma: povezava

EVROPSKI DNEVI ARHEOLOGIJE, program: povezava

Info

Datum

18., 19., 20. junij

Podobni dogodki

9 November - Zabava

Martinovanje na Ptuju

Mestna tržnica, Slomškova ulica, Ptuj
09 Nov
7 September

PTUJSKE GRAJSKE IGRE 2024

Grad Ptuj, Na Gradu, Ptuj
07 Sep
1 Januar - 31 December

Festivalski utrip 2024

Ptuj
01 Jan

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih