GRADIMO MESTO Z LEGO KOCKAMI (delavnica) - visitptuj.eu

GRADIMO MESTO Z LEGO KOCKAMI (delavnica)

28.8. -31. 8. 2023, Narodni dom Ptuj

Lego kocke že dlje časa navdušujejo mlade in stare z vsega sveta. Z le malo domišljije lahko čisto vsak postane pravi arhitekt. Z lego kockami ni meja – lahko gradimo stavbe, ceste, vozila, letala in še mnogo več. V hipu lahko pred nami nastane pravo mesto, z vsem, kar mesto potrebuje.

Od ponedeljka, 28. 8. do četrtka, 31. 8. 2023, bomo v Narodnem domu na Ptuju (Jadranska ulica 13, 2250 Ptuj) ponovno organizirali delavnico z lego kockami. Z lastnimi rokami bomo skupaj zgradili mesto. Vsekakor bo poskrbljeno za zelo prijetno vzdušje. Ob druženju in zabavnih igrah bodo otroci prav tako prisluhnili zgodbam iz Svetega pisma.

Delavnice so namenjene osnovnošolcem in bodo potekale vsak dan od 9.00 do 13.00. Ogled za starše bo v četrtek ob 17.00. Otroka prijavite za cel teden. Udeležba je brezplačna. Hrana in pijača iz nahrbtnika.

Prijave sprejemamo do zasedbe prostih mest.
Glede dodatnih informacij in prijave se obrnite na našo kontaktno osebo: Ute Bender (040 156 540)


Organizator: Društvo Steza

Info

Datum in ura

28.8. -31. 8. 2023, vsak dan od 9.00 do 13.00

lokacija

Narodni dom Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih