Javna tribuna: strategija turizma v MOP - visitptuj.eu

JAVNA TRIBUNA: STRATEGIJA TURIZMA V MESTNI OBČINI PTUJ 2023-2028


V okviru javne razprave o osnutku Strategije trajnostnega razvoja in trženja turizma v Mestni občini Ptuj za obdobje 2023–2028 bomo izvedli javno tribuno, ki bo 23. 3. 2023 ob 17. uri v Dominikanskem samostanu Ptuj.

Strategija trajnostnega razvoja in trženja turizma v Mestni občini Ptuj za obdobje 2023-2028 je ključni dokument Mestne občine Ptuj in Zavoda za turizem Ptuj ter preostalih deležnikov za razvoj turizma v prihajajočem obdobju in je obvezen strateški dokument Ptuja kot vodilne destinacije, zato si želimo široko razpravo, na katero vabimo vso zainteresirano javnost.

Vljudno vabljeni!

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih