Javna tribuna - visitptuj.eu

JAVNA TRIBUNA Z ŽUPANJO IN PREDSTAVNIKI ZAVODA ZA VARSTVO KULTURNE DEDIŠČINE


Cenjeni občanke in občani,

v Mestni občini Ptuj se zelo dobro zavedamo, kako pomembno je vključevanje občanov v proces priprave dokumentov oziroma pred sprejemanjem le-teh. Vaše izkušnje iz vsakdanjega življenja v mestu ali pri uporabi občinskih predpisov so pomemben vir informacij za nas in nam pomagajo pri uvajanju ukrepov ali sprememb. Sodelovanje občanov vidimo kot prednost v procesu odločanja in menimo, da se tako veča zaupanje ljudi v delo občinske uprave.

Po aprilskem srečanju nadaljujemo z naslednjo javno tribuno, na katero smo, na vaš predlog, povabili predstavnike Zavoda za varstvo kulturne dediščine. Na posvetu želimo slišati vaša mnenja, predloge oziroma izzive, s katerimi se srečujete pri obnovi ali ureditvi nepremičnin.

Vabimo vas na javno tribuno, ki bo v torek, 23. maja 2023, ob 17. uri v Dominikanskem samostanu Ptuj.

Vabljeni.


Organizator: Mestna občina Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih