OTVORITEV KINA BREZ STROPA 2024 - visitptuj.eu

OTVORITEV KINA BREZ STROPA 2024

V četrtek, 18. 7. 2024 ob 21.00


Za ljubitelje kina na prostem.

 

Letni kino s filmskimi vrhunci v čudovitem ambientu pod poletnimi zvezdami je razkošje, ki si ga privoščimo vsaj enkrat letno.

Filmske projekcije na prostem so nepogrešljiv del ptujskega poletnega kulturnega in družabnega vrveža. Kino brez stropa se je rodil na dvorišču Dominikanskega samostana, več let je kraljeval na Ptujskem gradu, leta 2019 se je razbohotil na griču Panorama, v koronskem 2020 se je prelevil v 1. Ptujski drive-in kino, v še enem neobičajnem letu 2021 pa so se projekcije preselile na dvorišče za kinom.

Kino brez stropa 2024 bomo na dvorišču za kinom (vhod skozi kino) otvorili v četrtek, 18. julija, nato pa bomo v projekcijah na prostem uživali vse četrtke, petke, sobote in nedelje do 25. avgusta.

Prodaja vstopnic poteka kot običajno: prek spleta in pri blagajni kina. Vhod na dvorišče je skozi dvorano kina. V primeru dežja se filmska projekcija prestavi v dvorano.

Odlični odzivi nas spodbujajo, da bomo v prihodnje skušali s filmi “okupirati” še druga zanimiva prizorišča, ki jih v našem mestu in okolici kar mrgoli.

Filmi ljubijo Ptuj in Ptuj ljubi filme. Se vidimo pod zvezdami!

Več informacij

Info Odpri zemljevid

DATUM IN ČAS

18. 7. 2024 ob 21.00

LOKACIJA

Na dvorišču za kinom (vhod skozi kino)

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih