Kiparska delavnica z lesom - visitptuj.eu
Vljudno vas vabimo k prijavi na Kiparsko delavnico z lesom, ki bo potekala od 24. do 26 avgusta 2021 v Mali galeriji mesta Ptuj, Prešernova ulica 29, 2250 Ptuj.
Na delavnicah boste izdelovali konstrukcije iz lesa (leseni bukovi odrezki 6x6x50 cm). Pri izdelovanju bomo uporabljali vijačenje in rezanje. Izdelke boste dodatno zaščitili z lanenim firnežem, ki bo omogočil zunanjo postavitev. Delali boste v parih. Ves material, potreben za delavnico, bo priskrbel organizator, le za malico poskrbi vsak udeleženec sam.
Zadnji dan delavnic, 26. avgusta 2021, bo ob 19. uri sledila otvoritev razstave izdelkov vseh udeležencev.
Mentor delavnice : Tomaž Plavec, akademski slikar, grafik in kipar, ki je znan po javnih skulpturah v Kidričevem, Mariboru in Ptuju (Ptujski prstan). Vodi različne likovne delavnice in tečaje, prav tako je aktiven član likovno-kulturnega dogajanja v mestu Ptuj. Redno razstavlja doma in v tujini.
Prijave so možne do 13. avgusta 2021 ali do zapolnitve mest na povezavi:
https://docs.google.com/…/1FAIpQLSfvp7rrTcfjeH…/viewform
Foto: Tednik.si
Info

Datum in čas

od 24. do 26. avgusta 2021

Lokacija

Galerija Mesta Ptuj,
Prešernova 29,
2250 Ptuj

Prijave

https://docs.google.com/.../1FAIpQLSfvp7rrTcfjeH.../viewform

Podobni dogodki

18 Julij - 31 Avgust - Festivali

Kino brez stropa

18 Jul
9 Junij - 3 Julij - Galerije

Razstava: TRIJE

Miheličeva galerija, Dravska ulica, Ptuj
09 Jun

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih