Kratki filmi Ob slovenskem kulturnem prazniku - visitptuj.eu

Za kratek uvod pred projekcijami bo poskrbela Hana Repše. Vstopnine ni.

Kratki filmi za otroke 2022
Spoznaj kratke filme, ki so jih ustvarili otroci in mladi ali pa so pri nastajanju filmov kako drugače sodelovali. Deset zgodb spremlja različne junake. Spoznali bomo potovanje rogljička, dogodivščino zajca Ferda in tistega zajca, ki je v snegu srečal snežaka. Da ne bo premrzlo, se bomo pod palmo srečali s čarovnikom, se odpravili na morje, v gozd in pokukali med glasbila. Spoznali bomo zgodbo Nadie v Iranski šoli ter nespretnega, a iznajdljivega fantiča. Za konec pa se spustimo v večdimenzionalno dogodivščino prijateljev zajca in jelena.

Prepusti se opazovanju slike in zvoka. Odpri srce zgodbam in se vanje radovedno poglobi.

Program kratkih filmov za otroke

Kratki filmi 2022
Sedem filmov nas ponese na lov za predsodki, potovanje s pticami, pred bolečo odločitev nosečnice, v življenje nenavadnega dečka, na navdihujoče smetišče, v domišljijo dečka, ki se mora boriti za očetovo pozornost, in v dom starejših občanov, ki skriva neverjetno veliko življenjske radosti.

Program kratkih filmov

Info Odpri zemljevid

DATUM IN ČAS

8. februar
17:00 Kratki filmi za otroke
18:00 kratki filmi

Lokacija

Mestni kino Ptuj
Cvetkov trg 1

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih