Odprta kuhna - visitptuj.eu

Prelepi ptujski Mestni trg bo letos spet dišal po odličnih jedeh od blizu in daleč. Med 10. in 21. uro bomo vijugali med stojnicami, s katerih bodo vabile slovenske tradicionalne specialitete, mednarodne uspešnice, moderne poulične kreacije ter ustvarjalni krožniki slovenskih chefov.

☀☀☀☀

Druženje in klepet ob finih grižljajih bomo pospremili s kozarcem dobrega vina, kraft piva ali drugih kreativnih napitkov, prijetni vrvež trga pa nas bo spomnil, kako smo pogrešali kulinarične zmenke v najstarejšem slovenskem mestu.

☀☀☀☀

Pridružite se nam, da nazdravimo ponovnemu snidenju!

Več o ponudnikih: https://bit.ly/2Vhk3QX

 

Info Odpri zemljevid

Datum in ura

Sobota, 24. julij 2021 od 11.00 do 21.00

Lokacija

Mestni trg

Info

https://bit.ly/2Vhk3QX

Podobni dogodki

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih