Opera na gradu - visitptuj.eu

OPERA NA GRADU

Koncert ob zaključku akademije Medea Iassonidi MASTERCLASS FOR OPERA SINGERS, Ptuj 2024
V Slavnostni dvorani Ptujskega gradu
Sobota, 13. julij 2024 ob 20.00 uri


Po uspelem koncertu OPERA NA GRADU in Masterclassu 2023, bo tudi letos na Ptuju v Slavnostni dvorani Ptujskega gradu zaključni koncert OPERA NA GRADU akademije Masterclass for Opera Singers Medea Iassonidi, Ptuj 2024.
Udeleženci Masterclassa in nastopajoči so mlade operne zvezde, ki bodo pod vodstvom coachinje grških korenin Medee Iassonidi in korepetitorke, ki letos prihaja iz Narodni Divadlo Praga, izvedli nekaj iz repertoarja, ki so ga pripravljali na Ptuju.
Mednarodni Masterclass for Opera Singers, Ptuj 2024 se bo sicer začel že v soboto 6.julija, trajal pa bo do petka 12.julija 2024. Potekal bo v Minoritskem samostanu na Ptuju, ki je tako kot lani, prijazno odprl vrata udeležencem. Morda nas udeleženci presenetijo še s kakšnim nenapovedanim večernim nastopom v kateri od mestnih kavarn, tako kot lani, pa se še ne ve.


Več o Masterclassu najdete tukaj.


Poleg koncerta, ki bo na Ptujskem gradu 13. 7. 204, vas organizatorji vabijo tudi na koncert CANZONE, ki bo v nedeljo 14. 7. 2024 ob 19.00 na gradu Borl.


Info Odpri zemljevid

datum in čas

13. 7. 2024 ob 20.00

lokacija

Slavnostna dvorana Ptujskega gradu

brezplačno

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih