OTVORITEV RAZSTAVE UDELEŽENCEV TEČAJA FOTOGRAFIJE IN FOTO SPREHODA - visitptuj.eu

OTVORITEV RAZSTAVE UDELEŽENCEV TEČAJA FOTOGRAFIJE IN FOTO SPREHODA


Pod mentorstvom Stanislava Zebca Stanča so tudi na letošnjem tečaju fotografije nastale imenitne studijske, portretne, krajinske in nočne fotografije, dodatna serija fotografij z urbanimi motivi pa je nastala še na foto sprehodu, ki smo ga izvedli pred otvoritvijo prenovljenega kompleksa Stara steklarska ter Vrazovega trga s pripadajočimi ulicami.

Razstavljajo: Monika Fišinger, Bogdan Horvat, Deja Kosi, Nevenka Lupinšek, Anita Perko, Evita Perko, Saša Peršoh, Miran Rajšp, Iva Štukelj, Sandra Turnšek Čeh in Vinko Zver.

Več informacij: https://www.cid.si/dogodki/otvoritev-razstave-udelezencev-tecaja-fotografije-in-foto-sprehoda/

Info

Datum

19.7.2023

Ura

18:00

Lokacija

CID Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih