POD PRAZNIČNIM DEŽNIKOM - visitptuj.eu

Medo Edo in pingvinček Pin sta najboljša prijatelja na svetu. Čeprav živita milijone kilometrov narazen, sta se letos odločila, da se srečata na pol poti in novo leto 2022 počakata skupaj. Cesta ju bo peljala skozi praznično okrašena mesta, deževni gozd, čez tovarno igrač, do največjega vrtiljaka na svetu in na koncu morda, če bodo pomagali otroci, do objema, voščila in velikega spoznanja.

Solze in smeh, milijoni lučk, gumijasti hamburgerji, opičje arije in kitajske ure … so samo utrinki s prazničnega potovanja, ki ga ne boste nikoli pozabili.

Ko prijateljstvo objame svet.

Najbolj primerna za: Vrtec 1-3, Vrtec 3-6, OŠ I. triada, OŠ II. triada, OŠ III. Triada

Čas trajanja: cca 35 min

Cena: 8 eur

 

Info Odpri zemljevid

Datum in čas

Sobota, 18. december 2021, ob 9.30 uri in 11.00 uri, za izven

Lokacija

Mestno gledališče Ptuj, Slovenski trg, Ptuj

Več informacij

www.mgp.si

Podobni dogodki

16 December

VOX ARSANA PRAZNIČNI KONCERT

Mestno gledališče Ptuj, Slovenski trg, Ptuj
16 Dec
7 December

FIMSKA ČAJANKA: MALA MAMA

Mestni kino, Cvetkov trg, Ptuj
07 Dec
1 December

STRNIŠČA: TONE PARTLJIČ IN STOJAN KERBLER

Knjižnica Ivana Potrča Ptuj, Prešernova ulica, Ptuj
01 Dec

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih