Potep po vinogradih mestnega vrha - visitptuj.eu

Kulinarična potepanja po ptujskem vinorodnem zaledju z obiskom kulinaričnih ponudnikov in vinarjev. Idilična pohodniška pot med vinogradi in sadovnjaki preseneča s panoramskimi razgledi na najstarejše slovensko mesto. Ob postankih za razvajanje z lokalnimi vini in domačo kulinariko ponuja številne zanimivosti; od rimskega kampa do vinogradniškega muzeja, železniškega parka in druge kulturne dediščine.

Zbor pohodnikov bo v nedeljo, 7.11.2021 ob 9.00 na parkirišču pod ptujskim gradom. Pohoda se lahko udeležite v skupini ali samostojno. Turistični ponudniki na lokacijah bodo na voljo od 10. do 18. ure.

Zemljevid poti na Mestni Vrh in več informacij

Foto: Boštjan Selinšek

Info

Datum in čas

Nedelja, 7.11.2021 med 9. in 18. uro.

Lokacija

Parkirišče pod ptujskim gradom (zbor pohodnikov)
in lokacije tur. ponudnikov na Mestnem Vrhu.

Podobni dogodki

18 September

Nedeljski brunch “Pozdrav jeseni”

Pot v Toplice 9, Ptuj
18 Sep
15 Oktober - Glasba

KONCERT KLAPE DALMARI

Dominikanski samostan Ptuj, Muzejski trg, Ptuj
15 Oct
10 Junij

VINO KOT ŽIVLJENJE

Dominikanski samostan, Muzejski trg, Ptuj
10 Jun

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih