Potep po vinogradih mestnega vrha - visitptuj.eu

Kulinarična potepanja po ptujskem vinorodnem zaledju z obiskom kulinaričnih ponudnikov in vinarjev. Idilična pohodniška pot med vinogradi in sadovnjaki preseneča s panoramskimi razgledi na najstarejše slovensko mesto. Ob postankih za razvajanje z lokalnimi vini in domačo kulinariko ponuja številne zanimivosti; od rimskega kampa do vinogradniškega muzeja, železniškega parka in druge kulturne dediščine.

Zbor pohodnikov bo v nedeljo, 7.11.2021 ob 9.00 na parkirišču pod ptujskim gradom. Pohoda se lahko udeležite v skupini ali samostojno. Turistični ponudniki na lokacijah bodo na voljo od 10. do 18. ure.

Zemljevid poti na Mestni Vrh in več informacij

Foto: Boštjan Selinšek

Info

Datum in čas

Nedelja, 7.11.2021 med 9. in 18. uro.

Lokacija

Parkirišče pod ptujskim gradom (zbor pohodnikov)
in lokacije tur. ponudnikov na Mestnem Vrhu.

Podobni dogodki

5 Oktober

ODPRTA KUHNA 2024

Mestni trg, Ptuj
05 Oct
20 Julij

ODPRTA KUHNA 2024

Mestni trg, Ptuj
20 Jul
1 Januar - 31 December

Festivalski utrip 2024

Ptuj
01 Jan

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih