SLADE PRIHAJAJO NA PTUJ - visitptuj.eu

SLADE + GET BACK


SLADE

Brez dvoma ena najbolj vznemirljivih skupin, ki so prišle iz Velike Britanije v zadnjih 50 letih. S svojo edinstveno mešanico popolnega pop-rock’n’rolla, nezaslišanega sijaja in čiste zabave ter nič manj kot 23 singlov, ki so se uvrstili med 20 najboljših, od katerih jih je bilo 6 uspešnic št. 1 … in 6 uspešnih albumov, so Slade postali trdno priljubljena v srcih oboževalcev po vsem svetu.

Njihova kariera na glasbenih lestvicah je trajala 6 desetletij in njihove trajne pesmi »Far Far Away«, »Cum on Feel The Noize« in »Coz I Luv You« so še danes predstavljene v televizijskih reklamah nekaterih največjih podjetij na svetu.

V letu 2023 praznujejo 50 odkar sta hita “Cum on Feel the Noize” in “Merry Christmas Everybody” dosegla številko 1 na vseh glasbenih lestvicah po svetu!


GET BACK

Glasbeno skupino Get Back sestavljajo prekaljeni mariborski glasbeniki, ki so se po 30 letih nastopanja predvsem v tujini, odločili ustvarjati tudi avtorsko glasbo. Prepotovali so dobršen del Evrope, nastopali na klubskih scenah, festivalih, ter velikih Open Air koncertih in to v družbi največjih Rock Legend kot so Nazareth. Slade, Uriah Heep, Animals, Coloseum, Smokie, Manfred Mann Earts Band, Scorpions, Sweet, ELO …in še bi lahko naštevali.

Več informacij: https://www.eventim.si/si/vstopnice/slade-get-back-ptuj-arena-campus-sava-619389/event.html

Info Odpri zemljevid

Datum in čas

24. november 2023, ob 21.00

Lokacija

Dvorana Campus Sava

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih