SLEDI: MARKO SLUGA - visitptuj.eu

SLEDI: MARKO SLUGA – Pogovor ob filmu


88-letni Ptujčan Marko Sluga je ekonomist, pravnik, športnik, zbiratelj. Delal je po vsem svetu, predvsem v računalništvu. Bil je kapetan jugoslovanske teniške reprezentance, kot atlet veteran je državni rekorder v skoku v višino. Rad ima umetnost, ptujskemu muzeju je podaril več dragocenosti.
Marko Sluga – ekonomist in pravnik, športnik, zbiratelj. Delal je po vsem svetu, predvsem na področju računalništva. S športom se ukvarja že od mladosti. Treniral je rokomet, tenis, namizni tenis. Njegova velika ljubezen je atletika. Še posebej se ji posveča zdaj, ko je veteran. Je državni rekorder v skoku v višino v svoji kategoriji. Rad ima umetnost. Pohvali se lahko z izjemno zbirko bidermajerskega pohištva in umetniških slik.

Več informacij: http://www.kinoptuj.si/film/sledi-marko-sluga/

Info

Datum in čas

5. oktober ob 19.00 uri

Lokacija

Mestni kino Ptuj

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih