Soareja z vinskim koktajlom - visitptuj.eu

Soareja z vinskim koktajlom

26. avgust/sobota/18.30/Stara steklarska delavnica, Ptuj


Soareja z vinskim koktajlom je eleganten dogodek, ki združuje umetnost miksologije s prefinjenostjo vina in je namenjen tako ljubiteljem vina kot navdušencem nad koktajli. V prenovljeni Stari steklarski delavnici se bodo gostje potopili v raznoliki svet inovativnih vinskih koktajlov in odkrivali nove, sveže okuse. Sproščeno, slastno, poletno!

Na dogodku bo za glasbo poskrbela Lottie: mlada glasbena navdušenka, ki plava v vodah različnih elektronskih žanrov. Svojo didžej kariero je pričela že v svojih najstniških letih, želja po odkrivanju alternative jo po močnih tokih žene v svet. Poskrbi za sproščeno vzdušje, naj bo to z ambientalno ali pa house muziko.


Miksologinji: Lara Čabrian, Vita Mrgole

Glasba: Lottie


Cena: 8€

Vstopnice: Zavod za turizem Ptuj (Mestni trg 4) [pon-sob 9.00-18.00, ned 10.00-18.00]


Organizator: Festival Dnevi poezije in vina

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih