Spektakularen prihod Božička - visitptuj.eu

SPEKTAKULAREN PRIHOD BOŽIČKA

Petek, 8. decembra 2023, ob 16.30, Slovenski trg [brezplačno]


Želite doživeti nekaj nepozabnega?

V petek, 8. decembra 2023, vas vabimo, da si na Slovenskem trgu ogledate spektakularen prihod Božička, ki bo zagotovo navdušil vse zbrane! Tudi letos se bo spustil z zvonika mestnega stolpa.

Nato ga bomo pospremili do Pravljičnega Mestnega trga ter do Miklošičeve ulice [Magic Avgustino], kjer Božiček sprejema obiske v Božičkovi pisarni vse do srede, 13. 12. 2023, med 16.30 ter 17.30.

Pred Božičkovo pisarno bo stal tudi čisto pravi Božičkov Nabiralnik s severnega pola, v katerega lahko oddate risbo ali pismo z lepimi željami za prihajajoče leto.
Vsa zbrana pisma v njem bodo odpotovala daleč na Laponsko, kjer jih bo Božiček prebral, želje prečesal in otrokom še pred božičem poslal uradna potrdila s severnega pola, da je pisma prejel.


Dogodek je del programa Ptujske pravljice.
Organizira ga Zavod za turizem Ptuj v sodelovanju z alpinističnim odsekom
Planinskega društva Ptuj.

Info Odpri zemljevid

Datum in čas

Petek, 8. 12. 2023, ob 16.30

Lokacija

Slovenski trg

OBVESTILO O PRIREDITVI IN ZAČASNIH ZAPORAH MESTNEGA TRGA IN SLOVENSKEGA TRGA

OBVESTILO O SNEMANJU DOGODKOV

Dogodki se lahko fotografirajo in snemajo. Z udeležbo soglašate, da se vas sme fotografirati in/ali posneti ter fotografijo in/ali posnetek objaviti na spletnih straneh, v drugih tiskovinah in na družabnih omrežjih organizatorja dogodka (Zavod za turizem Ptuj). Namen snemanja je dokumentiranje aktivnosti in obveščanja javnosti o delu in dogodkih. Več informacij o obdelavi vaših osebnih podatkov in o pravicah, ki iz nje izvirajo, si lahko preberete v naši Politiki varstva osebnih podatkov, objavljeni na: https://visitptuj.eu/varstvo-osebnih-podatkov/.


Foto: Stanko Kozel

Spletno mesto www.ptuj.info uporablja piškotke, ki so nujno potrebni za njegovo delovanje, za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in za spremljanje anonimnih podatkov o obiskanosti. S klikom na gumb »Dovolim piškotke« se strinjate z uporabo navedenih piškotkov. Če se z uporabno piškotkov ne strinjate, lahko nastavitve prilagodite s klikom na gumb »Nastavitve piškotkov«, pri čemer bodo še vedno uporabljeni piškotki, ki so nujno potrebni za delovanje spletnega mesta. Več informacij o piškotkih